perjantai 26. lokakuuta 2012

MOVIES PART 4

121. Taking Woodstock (2009) [IMDb 6.7]
Tästä leffasta jäi jotenkin hyvä mieli ja sen jälkeen teki mieli protumaisesti mahautua ja olla niinku piis änd löööv. Hassuja hahmoja ja jotenkin sujuvaa kerrontaa ja kohtaus, missä päähenkilö menee pakettiautoon trippaileen, on mun lemppari!
122. Taksikuski, Taxi Driver (1976) [IMDb 8.5]
Tykkäsin toooosi paljon! Taas näitä yksi klassikko leffoja, minkä jokasen on täytyny nähdä ainakin pariin kertaan. Robert De Niro on jälleen kertaan ihan loistava! Heyyy you talkin' to me?
123. Thelma & Louise (1991) [IMDb 7.3]
Voi naurattaa, kun Brad Pitt on tässä niiiin nuori :---D söpöö. Vois itseasiassa kattoo tänki pitkästä aikaa, ihan huibbu leffa.
124. Todistettavasti elossa, Proof Of Life (2000) [IMDb 6.1]
En tiiä tästä mitään, joku iskän leffa tää on :---------DD
125. Toscanan auringon alla, Under the Tuscan Sun (2003) [IMDb 6.6]
Ja sarjassa leffat, joista en tiedä mitään. Tää on joku mutsin leffa...
126. Towelhead (2007) [IMDb 7.0]
Löysin tän Lukulaarista ja vaikutti ihan mielenkiintoiselta ja sitä se tosiaan oli! Tässä oli kyllä jotenkin niin kieroutunu huumori, että tykkäsin :----D kantsii kattoo!
127. Trainspotting (1996) [IMDb 8.2]
Olisin vetäny roolituspalvelun tullessa teatterille ton kuuluisan "choose life" monologin, mutta sitten kuulin, että joku oli haukuttu pystyyn kun se veti englanniks jotain... Tuli vaa tästä mieleen. Ewan McGregor on niiiiiiiin ihana, voi taivas<3 On jotenkin niin väärin, että sille tapahtuu tossa leffassa ei niin miellyttäviä asioita, ku se on tommonen sulonen :---D haha.
128. Tummien perhosten koti (2008) [IMDb 6.9]
Ihan yks mun suosikki suomalaisista leffoista. Katsokaa ihmeessä!! Ja uuh tässä on Tommi Korpela, diggaan ihan sikana sen matalasta äänestä.
129. Uhrilampaat, The Silence of the Lambs (1991) [IMDb 8.7]
Oli hurjaa, kun kattelin tätä salaa pienenä sohvan takaa :---D Siis kun tää tuli telkkarista. Hrrr Anthony Hopkins on vaan niin loistava...! "I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti" on ihan paras kohta. Jodie Fosterista en tykkää sitten yhtään, ei ei ei ei en vaan sulata sitä (lol sopii hyvin ton sitaatin jälkeen). Se on hirveen jäykkä ja puhuu koko ajan jollain Texasin murteella, joka on tosi häiritsevää :---D
130. Unelmien Sielunmessu, Requiem for a Dream (2000) [IMDb 8.4]
Alko heti soimaan tunnusmusiikki päässä! Iiihan paras ja surusilmäinen Jared Leto vie mun sydämen. Loppuhuipennus nopeine leikkauksineen ja järkyttävine kuvineen on kyl tosi taidokkaasti tehty. Tulee semmonen ÄÄÄ EI ENÄÄ +QIREODGSE 04W9T8WUREIGF. Tää olis mun mielestä hyvä opetusvideo jollekin yläasteikäsille...
131. Uinu, uinu lemmikkini, Pet Semetary (1989) [IMDb 6.4]
Tää leffa oli meillä hirveä tabu. Se nökötti meidän hyllyssä, enkä saanut kattoo sitä, kun olin ala-asteella. Kun se tuli telkkarista, mut käskettiin ainan nukkumaan. Sitten kerran otin sen salaa ja katoin sitä olkkarissa. Äiti tajus mitä mä katoin niin se otti sen soittimesta heti pois. Pikkusisko ehti näkeen, ku se joku vauva jää auton alle ja sai iänikuiset traumat XXXDDD voi luoja.
132. Valmont (1989) [IMDb 6.9]
En oo nähnyyyy, taas näitä vanhempien leffoja. Tai ehkä oon voinu nähdä vilauksen, mut siis en tiiä tästä leffasta mitään muuta, ku että Colin Firth on tässä. 
133. Varastetut lapset, Il ladro di bambini (1992) [IMDb 7.6]
Hyvin hidastempoinen mikä on nyt ihan tyypillistä italialaisille leffoille. Katoin tän joskus ihan vaan huvin vuoks ja kelasin lopun, kun en jaksanu kattoo. Ihan mielenkiintoinen oli kuitenkin ja aika rankka tarina.
134. Väkivallan kierre, Menace II Society (1993) [IMDb 7.4]
Ostin tän Lukulaarista takakannen perusteella. Aika semmonen perus huumeleffa, en tosin ihan loppuun oo tätäkään nähny, mutta ei tää varmaan ihan huonokaan ole. Tosin kertojaääni ratkaisu on vähä tylsä.
135. Villi Tusina, Cheaper by the Dozen (2003) [IMDb 5.6]
Noh, sain tän kai joululahjaks tai jotain, kun olin pieni. Sillon kyllä tykkäsin ihan hirveästi, tää oli mun mielestä sillon tosi hauska, että jos ootte lapsenvahteina tai jtn. pistäkää tää vaikka pyöriin, jos ette muuta keksi :---D
136. The Virgin Suicides (1999) [IMDb 7.2]
Onpa muuten surkea suomennos, "kauniina kuolleet " XDD lol. Mutta aaa, ihana ihana ihana leffa, rakastan ja varsinkin Airin musiikki on vaan niin hypnoottisen kaunista<3 suosittelen hirmuisesti.
137. Vuosaari (2012) [IMDb 6.3]
Vähä niinku paha maa kakkonen. Laura Birn oli sairaan hyvä ja dialogi vaimon, miehen ja miehen rakastajattaren välillä on sairaan nerokas. Mua kyl naurattaa, kun yks poika siinä oli laktoositon mainoksessa ni sit vaan koko ajan mietin, koska se sanoo sen "noku se pierettää" XD anteeks oon outo.
138. When You're Strange (2010) [IMDb 7.6]
Ei kai Doorsista olis voinu parempaa dokumenttia vääntääkään. Tykkäsin ihan simona ja mikäs sen parempaa ku Johnny Deppin pehmeä ääni taustalla? Mutta tykkään kuitenkin Val Kilmerin tähdittämästä The Doors leffasta enemmän, koska en vaan voi käsittää, kuinka hyvä se siinä on. Toi dokkari on siinäkin mielessä hyvä, kun se kertoo myös lyhyesti mitä niihin aikoihin Amerikassa tapahtu, et sai vähän paremman käsityksen minkälaiseen maailmaan The Doors bändi perustettiin. 
139. Yksi lensi yli käenpesän, One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975) [IMDb 8.8]
Niin loistava! Ja järkyttävä ja sydäntäsärkevä ja nerokas ja moi. Jack Nicholson on niin hyvä. En tiiä miten päin olisin :---D
140. Youth in Revolt (2009) [IMDb 6.5]
Ajattelin trailerin perusteella, että tää olis varmaan ihan sika hyvä jeejee ku Michael Cerakin on tossa wuhuu! Mutta tää oli tosi pettymys. Jätti melko kylmäks.

Ja mikä ihmeen maailmanloppu tuolla ulkona on? Kuvasin tänään handycamilla, oli vähä surrealistisen näköstä kun bussipysäkin edessä oli paljon lunta ja siinä päällä aivan vihertäviä lehtiä :---D ~ Minni ~ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti