torstai 11. lokakuuta 2012

MOVIES PART 3

81. Martha Marcy May Marlene (2011) [IMDb 7.0]
Selailin Makuunin uutuuslistaa ja löysin tämän. Katsoin trailerin ja vaikutti tosi mielenkiintoiselta! Hyvin harvoin ostan leffoja edes kympillä, mutta jos en halua odottaa vuotta, että hinta laskee kolmeen-viiteen euroon, ostan sen sitten uutena. Pidin leffasta, mutten ymmärtänyt loppuratkaisua ihan täysin.
82. Memento (2000) [IMDb 8.6]
Muistan kun kaverit hehkutti tätä ihan kympillä, sitten päätin ostaa tämän ja katottiin se meillä. Ei se nyt kovin ihmeellinen ollut. Hyvin pitkäveteinen, mutta idea oli tietty loistava. Mua vaan väsytti jostain syystä kattoo.
83. Melancholia (2011) [IMDb 7.2]
Tämän leffan alku saa mut melkein joka kerta itkemään - se on niin kaunis. Loppu on niin kamala että olin koko loppupäivän ihan järkyttynyt. Ei sovi ihmisille, jotka haluaa koko ajan jotain äkösniä, elokuva on hidastempoinen ja alku näyttää siltä kuin katselisi jonkun tekemää kotivideota. Mutta ihana on ja jee.
84. Miehet, jotka vihaavat naisia, Män som hatar kvinnor (2009) [IMDb 7.8]
Vaikka ruotsiversio onkin hyllyssä, olen nähnyt vain amerikkalaisen version, josta tykkäsin tosi tosi paljon! Onko joku nähnyt tämän version? Mua nauratti amerikkalaisessa versiossa, kun Daniel Craig sano "my name is MIGEL Blomkvist" :---D
85. Milk (2008) [IMDb 7.7]
Katsoin tän Millan ja Artun kanssa leffassa ja Arttu tukehtu karkkiin, kun tuli seksikohtaus :--) haha... Tykkäsin tosi paljon, Sean Penn näyttää pelottavan paljon Harvey Milkiltä...!
86. Minnie & Moskowitz (1971) [IMDb 7.2]
Äiti osti mulle tän, koska siinä oli mun nimi 8---) haha. En ole kuitenkaan nähnyt kuin alun, aloin kattoa mutta  sitten halusinkin kattoo jotain muuta. Voishan tää olla ihan hyväkin...?
87. Mona Lisa Smile (2003) [IMDb 6.2]
Hmmm katoin tätä niinku sivusilmällä joskus.. vihaan Julia Robertsia, mutta tykkään Kristen Dunstista ja Maggie Gyllenhaalista. En muista kyl  yhtää mistä tässä oli edes kyse :---D jostain taiteesta ja sitten ne yritti tulkita sitä jotenkin erilailla ja jee
88. Moulin Rouge! (2001) [IMDb 7.6]
Niiiin mun lemppari!! Nicole Kidman, Evan McGregor, John Leguizamo... Voiko enää parempaa näyttelijäjoukkoa toivoa? Tää on niin ihana ja hauska ja dramaattinen ja kaikkea!
89. My Blueberry Nights (2007) [IMDb 6.7]
Ostin koska Jude Law ja Natalie Portman. En kuitenkaan mitenkään erityisesti digannu. Ihan ookoo.
90. The Namesake (2006) [IMDb 7.4]
Ihan ookoo, melko tylsä. Ehkä pitäis olla intialainen tai jotain, että ymmärtäis tän syvimmät merkitykset.
91. New York, I Love You (2009) [IMDb 6.4]
Olin hurahtanu New Yorkkiin ja etsin leffaa, joka sijoittuisi New Yorkkiin. En ymmärtäny yhtään tän leffan pointtia, tosi sekava ja irtonainen ja kohtaus missä oli Natalie Portman oli mun mielestä vaan niiiiin naiivi. Yöh.
92. Nick & Norah's Infinite Playlist (2008) [IMDb 6.7]
Ah, Michael Cera. Tästä leffasta tulee niin hyvä mieli. Oikeesti. Oon nähny tänkin miljoonaan kertaan! Ja tässä on kivaa musiikkiakin :--)
93. Norwegian Wood (2010) [IMDb 6.4]
Mulla sekottu noi henkilöt toisiinsa ja muutenkin en oiken jaksanut ymmärtää. Se myös saattoi johtua siitä, että tein samaan aikaan jotain muuta :---D kirja on varmasti parempi.
94. Ole luonani aina, Never let me go (2010) [IMDb 7.2]
Ihku Henkka osti tän mulle Keskiseltä :---------)) jee. Katottiinki tää porukalla, mutta ei tää ollu niiiiin hyvä, kuin ajattelin. Ihan ookoo kuitenkin! Aika järkky idea...
95. Nuori Hannibal, Hannibal Rising (2007) [IMDb 6.0]
Tää oli kans sellainen leffa, jonka sain kun täytin 15. Iiihan ookoo....kai? En muista kamalasti
96. Ota kiinni, jos saat, Catch Me If You Can (2002) [IMDb 7.9]
Vaikka vihaan Leonardo Dicapriota, eikä Tom Hankskäään oo mun lempparinäyttelijöitä, niin tää leffa oli hyvä ja semmosia klassikoita, joita hyllyssä pitää olla. Suosittelen siis! Ja tääkin perustuu tositapahtumiin, mikä sen parempaa!
97. Paha maa (2005) [IMDb 7.5]
Parhaimpia suomalaisia leffoja. Mutta ei kannata katsoa yksin... Olin niin masentunu tän leffan jälkeen, että seisoin vain suihkussa ja katoin tyhjää XDD huhhuh.
98. Paranoia, Disturbia (2007) [IMDb 6.9]
Tää on ihan kiva ja kevytleffa. Tai silleesti. Kevyellä tarkoitan, että ei tarvi koko ajan pohtia syvempiä merkityksiä ja tän voi kattoo oikeastaan ihan koska vaan kenenkä vaan kanssa. Pahista näyttelevä David Morse on niiiin hyvä! Sama mies näyttelee Dancer in the darkissakin. 
99. ja 100. Pekka ja Pätkä puistotäteinä (1955) ja Pekka ja Pätkä salapoliiseina (1957)
Mun pikkusisko tykkää tosi paljon Pekka ja Pätkä -elokuvista ja nää on sen hankintoja. Ite oon nähny vaan Pekka ja Pätkä neekereinä, joka oli mun mielestä ihan sika hyvä. Näitä en kuitenkaan oo nähnyt.
101. Pianisti, The Pianist (2002) [IMDb 8.5]
Tätä leffaa en oo nähnytkään pitkään aikaan! Tykkään tosi paljon.
102. Piukat paikat, Some Like It Hot (1959) [IMDb 8.4]
Tää on ehdottomasti parhain Marilynin leffa! Idea on ihan mahtava ja noi miesnäyttelijätkin rokkaa
103. Perikato, Der Untergang (2004) [IMDb 8.3]
En oo vielä nähnyt! Onko joku muu?
104. Perjantai on pahin, Freaky Friday (2003) [IMDb 6.2]
Tää oli varmaan mun lempileffa, kun olin pieni :----D tykkäsin Lindsay Lohanista sillon tosi paljon, harmi että se on ajautunut vähän huonoille teille...
105. Poika, About A Boy (2002) [IMDb 7.2]
Tässä näyttelee mm. skinssin Tony XXDDD söpöööö. Tää on ihan kiva, ainakin sellainen joka pitäis olla jokaisen hyllyssä!
106. Poikani Kevin, We Need To Talk About Kevin (2011) [IMDb 7.5]
Tää oli kans sellanen leffa, jonka menin heti ostaan, kun tuli kauppoihin. Kallis leffa, mutta sen arvoinen! Tää oli ihan huikea, upeita näyttelijöitä ja ihanan visuaalinen, joka puree meitsiin heti. Mielenkiintoista pohdintaa just siitä, että onko se välttämättä aina vanhemmissa vika minkälaiseksi lapsi kasvaa. Siitä voi olla montaa eri mieltä.
107. Precious (2009) [IMDb 7.4]
Tää on tosi hyvä! Ainakin kaikkien pitäis edes kerran nähdä. Vaikka kamalia kohtauksia, niin niitäkään ei oltu mässäilty ihan överiks, kuten amerikkalaisissa leffoissa tuppaa käymään.
108. Paholainen pukeutuu Pradaan, The Devil Wears Prada (2006) [IMDb 6.7]
Tää oli niiiiiin scheisse. Ainakin siksi, koska Meryl Streep ja Anne Hathaway... Hyh.
109. Punainen lohikäärme, Red Dragon (2002) [IMDb 7.2]
En oo nähny! Onko joku? Tää vois olla hyvä ihan vaan sen perusteella koska Anthony Hopkins ja Edward Norton!
110. Päiväni murmelina, Groundhog Day (1993) [IMDb 8.1]
Tää oli tosi hauska ja erikoinen :----D !
111. Rakkautta ennen auringonlaskua, Before Sunset (2004) [IMDb 8.0]
Tää oli niiiin ihana. Vaikka koko elokuva on pelkkää kahden ihmisen välistä keskustelua, se silti pysyy mielenkiintoisena. Dialogi on tosi luontevaa ja tykkään, kun tossa on käytetty Julie Delpyä ja Ethan Hawkea, koska ne molemmat on tosi "erikoisen näköisiä". Ei toi leffa toimis jos siinä olis vaikka Julia Roberts ja Tom Cruise!
112. The Rocky Horror Picture Show (1975) [IMDb 7.2]
Tää on kyllä niin... paras :D Tim Curry on ihana! Harmi vaan, että tän leffan jälkeen se on jossain ihme muppet leffoissa yms. kun tossa se on niin loistava. Naurattaa, kun Susan Sarandon on tässä niin nuori :---D mun mielestä tää on heti Moulin Rougen jälkeen parhain musikaali... :---D
113. Romeo + Juliet (1996) [IMDb 6.8]
Tää on samoilta tekijöiltä ku Moulin Rouge. Mun mielestä ainakin, korjatkaa jos oon väärässä! En oo nähny tätä kai iiiihan kokonaan, mutta tää oli tosi kiva versio Romeosta ja Juliasta.
114. Rush Hour 2 (2001) [IMDb 6.4]
Mun veli muutti Amerikkaan vähäks aikaa, niin se myi kaikki tavaransa ja anto esim. tän meille, siks meillä on vaan tää kakkonen. Tää oli mun lempileffoja pienenä ja tykkäsin Jackie Chanistä tosi paljon. Kyllä tän vois periaatteessa vieläkin kattoo, ei tää niin sukka leffa ollut...
115. Sademies, Rain Man (1988) [IMDb 8.0]
HYI TOM CRUISE. Anteeksi, nyt sain päästettyä sen ulos. Tulikin mieleen, etten oo pitkään aikaan nähny tätä! Tää on tosi tosi tosi hyvä, suosittelen kaikille. Dustin Hoffman on ihan paras.
116. Saksikäsi Edward, Edward Scissorhands (1990) [IMDb 8.0]
Katoin tän just vähä aika sitten. En muistanu, että se oli niin eroottinen? Ne muijathan saa jotain ihme orgasmeja, kun Edward leikkaa niiden hiuksia... Mutta tää on niin ihana ja voi pikku Johnny Deppiä ku se on niin sulonen :---D Tänkin voi kattoo vaik kui moneen kertaan uudestaaaaan.
117. Saippuaprinssi (2006) [IMDb 5.2]
Tää oli ihan ookoo. Tulee kyllä vähän korvista jo ulos leffat, joissa on aina Pamela Tola ja Mikko Leppilampi, Minttu Mustakallio... Tosin Outi Mäenpää oli kyllä ihan loistava! Tää oli ihan kiva parodia saippuasarjoista, mutta silti mulle tuli vähän hämmentynyt fiilis.
118. Salaisuus pinnan alla, What Lies Beneath (2000) [IMDb 6.5]
Once again leffa, jonka sain kun täytin 15. En muista kamalasti mitään, kun katsoin tän. Oli aika tylsä ja hidas, mutta loppu tais olla hyvä...? Blöö
119. Saturday Night Fever (1977) [IMDb 6.7]
Nyt nolottaa... En oo nähny tätä vielä.... Iskä osti tän mulle ja hokee koko ajan että katotaa katotaa, mutta mun ei oo vielä kertaakaan jostain syystä tehny mieli kattoo :---D
120. Seitsemän, Se7en (1995) [IMDb 8.7]
Huaaa, tääää oli hyvä!! Paitsi ehkä minuutit ennen loppuratkaisua on aika tylsiä, kun ne miettii ja pohtii ja miettii ja pohtii ja sitten vasta ne tajuaa, niin siinä vähän kyllästyy. Muuten tässä oli hyvä idea ja parhaimpia loppuja mitä leffoissa on nähty. Jee.
~ Minni ~ 

2 kommenttia:

  1. nyt hop hop kahtot sen Miehet jotka vihaavat naisia, ja luet ne kirjat kanssa! aivan on (ainakin omasta mielestäni) huippu laatua, ja verrattuna siihen amerikka-versioon... joka siis oli todellista kuraa verrattuna tähän aitoon ja oikeaan ja täydelliseen. anteeks avautuminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OMG! No, mä diggasin siitä. Mutta pitää katsoa joojoo iik, mutta en lupaa lukea ku oon niin huono lukeen 8--( :---D

      Poista