keskiviikko 10. lokakuuta 2012

MOVIES PART 2

41. Frida (2002) [IMDb 7.3]
Tää leffa oli aika järkky, mutta hieno. Oon nähny Frida Kahlon töitä joskus ohimennen, mutten tiennytkään, mitä niiden taustoilla oli, huhhuh.
42. Fucking Åmål (1998) [IMDb 7.7]
Oon nähny tän jo moneen kertaan ja tää pistää vieläkin hymyilemään. Toinen tällainen samanlainen on Hip Hip Hora! josta tykkään myös hirveästi.
43. Hallam Foe (2007) [IMDb 7.0]
Ostin tän, kun tää sai paljon kehuja ja takakannen teksti kuulosti ihan mielenkiintoiselta. En kuitenkaan hirveästi tästä tykänny, tai oli tää ihan jees, muttei silleen, et olis pakko joka vuosi tää nähdä. Ihan jännä idea.
44. Funny Games (1997) [IMDb 7.6]
Taas kerran Hanekelta upea leffa. Rakastan upeasti tehtyjä pitkiä yhdellä otolla kuvattuja kohtauksia ja näyttelijät on ihan mahtavia! En oo nähny amerikkalaista versiota, onko joku muu? Mun mielestä propsit menee etenkin Susanne Lotharille, joka kuulemma itketti itseään ensin puoli tuntia, että sai aidonnäköisesti turpeat kasvot.
45. Le Havre (2011) [IMDb 7.2]
En oo vieläkään nähny, vaikka se hyllyssä on! Mitä piditte? Pikkusisko kinuu koko ajan, että katotaan katotaan ja mä haluun kattella vaan salkkareita... :---D
46. Hostel (2005) [IMDb 5.8]
Luin vaan ison tekstin kannesta, että Quentin Tarantino... Sit aloin kattoa ja ihmettelin, että ei tää oo yhtään sen näköstä, että Tarantino olis sen tehny. Sitten luinkin uudelleen ja ohjaaja olikin Eli Roth... Ei tää ny mikään hullunhyvä leffa ollu ja mua ärsytti näyttelijät, ku ne oli niin huonoja... :---D
47. Game Over (2005) 
Huoh. Iso huoh. Täyttä paskaa, anteeks. Kaikki näyttelijät lukee ku suoraan paperista ja kaikki on vaan tosi jäykkää ja teennäistä.
48. Garden State (2004) [IMDb 7.7]
Tää oli ihan hauska! Näin tän telkkarista ja mun piti ostaa se omaan hyllyyn. Rakastan ainakin elokuvan musiikkeja tosi paljon ja idea oli ihan viihdyttävä.
49.  Goodbye Lenin! (2003) [IMDb 7.7]
En ehtiny kattoon tätä kokonaan, mutta vaikutti ainakin mielenkiintoiselta. Daniel Brühl on söpö<3 näyttelee mm. Kunniattomissa paskiaisissa
50. Hairspray (2007) [IMDb 6.9]
Jeejee Zac Efron, John Travolta, Christopher Walken... En mä mitenkään hirveästi digannu. En ees muista kauheasti mitä tossa tapahtu :---D Oliskohan 80-luvun versio parempi?
51. He Knew He Was Right (2004-) [IMDb 7.0]
Hups, tän pitäis olla mun sarjojen kanssa samassa, mutta se eksyi nyt tuonne väliin. En itse ole nähnyt, mutta olen kuullut paljon kehuja!
52. Ihmisen pojat, Children of Men (2006) [IMDb 8.0]
Olen nähnyt pariin kertaan ja tykkäsin hirrrveästi. Tässäkin on pitkiä yhdellä otolla kuvattuja kohtauksia ja ideana melko pelottavakin. Tuntu hirveän lyhyeltä, mutta toisaalta se oli ihan hyvä. Jotkut elokuvat jotenkin pilaantuu, kun niistä tehdäämn ylipitkiä ja sitten nukahtaa kesken kaiken vaikkei haluais. Tässä on jotenkin sopiva kombinaatio kaikkea!
53. Ihon alla, Under the Skin (1997) [IMDb 6.8]
Ostin tän ja samana päivänä aloin kattoon, mutten kattonu loppuun, höh, oon vähän vammanen :---D En siis hirveästi osaa tästä sanoa... 
54. The Inner Life of Martin Frost (2007) [IMDb 4.7]
Iskä osti tän äidille joululahjaksi ja me katteltiin tätä uutena vuotena koko perhe. Olin melko pieni, niin en muista kauheasti, mutta sen muistan, että oli outo ja sekava enkä saanu oikein mistään kiinni.
55. Innocence (2004) [IMDb 6.9]
Yksi kauniimpia ja upeimpia elokuvia maan päällä. Pitäisikin katsoa tää uudelleen! Tää oli vaan niin upea ja kamala ja aa
56. Irreversible (2002) [IMDb 7.3]
Tää oli ihan hirveä! Ja hassusti kuvattu, mikä on melko tyypillistä Noélle. Tätä tarinaa oli kerrottu mun mielestä tosi kivasti, erilailla. Katsokaa ihmeessä, tässä on maailman kauhein raiskauskohtaus ikinä :D
57. Juno (2007) [IMDb 7.7]
Tää on niin ihana. Etenkin koska Michael Cera<3 Tästä tulee hyvä mieli ja mulla on myös tän leffan soundtrack... : D tää oli ihanan visuaalinen, eikä Jennifer Garner ollu ihan niin ärsyttävä kuin yleensä.
58. Juoksuhaudantie (2004) [IMDb 6.1]
En oo vielä nähny!! Romaani vois olla hyvä, tai siis joku piti siitä esitelmän koulussa ja kuulosti hyvältä. Onko joku kattonu?
59. Kaikki kauniit hevoset, All the Pretty Horses (2000) [IMDb 5.7]
Tää on joku äidin leffa joka on ollut meillä hyllyssä vuodesta nakki ja muusi. En itse ole nähnyt, enkä tiedä tulenko ikinä näkemään, varsinkaan kun tässä näyttelee Matt Damon :---D
60. Kala nimeltä Wanda,  A Fish Called Wanda (1988) [IMDb 7.7]
Tän on oikeasti ihan pakko kaikkien nähdä!! En ikinä kyllästy tähän! Joku kuulemma tais kuolla, siis ihan oikeasti kuolla nauruun leffateatterissa, kun katsoi tätä. Ihan loistavat näyttelijät, kuten John Cleese, Jamie Lee Curtis, Kevin Cline ja Michael Palin ja loistava dialogi ja juoni ja ja ja :D !!
61. Kangastuksia, Les amours imaginaires (2010) [IMDb 6.8]
Mun suurin rakkaus!! Tän on ohjannu nuori tyyppi nimeltä Xavier Dolan, joka myös näytteli samassa elokuvassa. Tää on kaunis, ihanan visuaalinen, nokkela ja hahmot on ihan loistavia. Tän vois kattoo aina vaan uudestaan, leffassa on käytetty myös ihanaa musiikkiakin. Suosittelen! En kyllä muista mistä tämän nappasin mukaan, taisin tilata netistä.
62. Katkera kuu, Bitter moon (1992) [IMDb 6.9]
Tää oli hyvä!! Ja ihan kamala. Se oli nököttäny mun hyllyssä jo melko kauan, ennen kuin katsoin sen yhtenä päivänä. Kuvaa sellasta ihan sairasta ihmissuhdetta, hyyh! 
63. Kaunis mieli, A Beautiful Mind (2001) [IMDb 8.1]
Perustuu tositapahtumiin, kertoo matematiikosta, jolla on skitsofrenia. Kun katoin ekaa kertaa, en ymmärtäny oikein mitään, ennen kuin lopussa kaikki selvisi. Toisella kerralla oli paljon kivempaa kattoo, kun olin vähän vanhempikin jo. Suosittelen!
64. Kellopeliappelsiini, A Clockwork Orange (1971) [IMDb 8.5]
Ihan huikea. Tekee mieli aina mennä kirjoittaan joku huikea novelli, kun tässä leffassa on niin ihana kieli. Voisihan tuonkin lukaista joskus! Oon ite vaan niin huono lukemaan kirjoja. Musta huumori puree muhun hyvin (:
65. Kick-Ass (2010) [IMDb 7.9]
Kävin kattoon tän leffassa ja järkytyin XD mä mietin et aaaaa tän pitäis olla K-18 wholy shiiiit! Mut tykkäsin, tää oli tosi jännä :DD ja viihdyttävä. Ja Nicolas Cage<3
66. Kielletty hedelmä (2009) [IMDb 6.4]
Katoin tän ekaa kertaa, kun olin sairaalassa mononukeloosin takia. Olin niin panacodhöyryissä, etten muistanu siitä mitään, joten katsoin sen vähän aika sitten uudestaan. Tykkään tosi paljon, hyviä näyttelijöitä ja hyvä juoni. En kyl vaan tajua miks sitä fakin Olavi Uusivirtaa pitää tunkea joka paikkaan, kun ei se osaa edes näytellä...
67. Kimpassa, Ensemble c'est tout (2007) [IMDb 6.7]
Ajattelin eka, että jee Audrey Tautou! Mutta muuten elokuva oli jotenkin sekava, tai en vaan jotenkin ymmärtäny pointtia. 
68. Kimpassa, Tillsammans (2000) [IMDb 7.4]
Tää on saanu enemmän pisteitä IMDbssä kuin tuo edellinen kimpassa ja ihan syystäkin. Katoin tän aikeissani harjoitella ruotsintaitoja, mutta opin vain jävla fasist ja vad i helvete :D mut ihan viihdyttävä, jännä, erikoinen, hmm.
69. Kolmetoista, Thirteen (2003) [IMDb 6.9]
Katottiin tää joskus ihan läpällä kavereiden kaa, mutta tää osoittautui ihan kelpo leffaks. Siinä on tosiaan kaikki murrosiän vaiheet yhdessä leffassa, oli ihan viihdyttävä :D
70. Kolme viisasta miestä (2008) [IMDb 6.7]
Tää oli tällänen puoliksi improttu leffa. En jaksanut kattoa loppuun, kun oli hieman tylsä alussa. 
71. Kunniattomat paskiaiset, Inglorious Basterds (2009) [IMDb 8.3]
Yks mun suosikeista! Brad Pitt osas taas hommansa ja ihastuin Chrisoph Waltziin :---). Ihanan viihdyttävä ja mielenkiintoinen ja jännä. Tulee aina kylmiä väreitä, kun se yks hyvin matalaääninen saksaa puhuva mies puhuu.... hurr.
72. Kuolleiden runoilijoiden seura, Deas Poets Society (1989) [IMDb 7.9]
Klassikko, joka pitäis löytyä kaikkien hyllystä. Tykkään, oi tykkään!
73. Kärpästen herra, Lorf of the Flies (1963) [IMDb 7.1]
Katsoin tän kolme kuukautta sitten. Jännä ja karmaiseva, en yhtään tiedä millainen tän uusi versio on. Tääkin pitää olla jokaisella, oli sitten kirjana tai leffana.
74. Käsky (2008) [IMDb 6.3]
En ole nähnyt! Louhimiehen ohjaama kuitenkin, että ehkei tuo nyt ihan turhake ole. Iskä joskus katto bassot täysillä ja kun jossain räjähti, tuntu että koko meidän talo tärisi :D
75. L'amore di Márja (2002) [IMDb 6.1]
Tää on siis suomalainen elokuva! Ihan jännä oli. En tykkää Malmivaarasta yhtään, mutta se suoriutui italian puhumisesta ihan hyvin. Tää leffa tosin tuntu siltä, kuin ei ikinä loppuis...
76. The Line of Beauty (2006-) [IMDb 7.4]
Tääkin on väärässä paikkaa, ää! Mutta en siis ole nähnyt yhtäkään jaksoa, mutta kuulemma on hyvä.
77. Lolita (1997) [IMDb 6.8]
Kun ostin tän, luulin, että tää oli ensimmäinen elokuvaversio, mutta se ensimmäinen onkin vuodelta 1962. En tiedä, onko se parempi, mutta tosta versiosta tykkäsin hirveästi! Visuaalisesti kaunis.
78. Luokka, Entre les murs (2008) [IMDb 7.6]
Tää on puoliksi improttu kans. Ihan mielenkiintoinen, mutta kun tätä kipeänä katselin, nukahdin lopussa :( 
79. Marian rakastajat,  Maria's Lovers (1984) [IMDb 6.4]
En ole nähnyt, kerran piti katsoa, mutta katsoinkin sen sijaan Katkeran kuun. Onko joku nähnyt?
80. Marie Antoinette (2006) [IMDb 6.4]
Tän kanssa kävi hassusti :D kun olin lopettanu tän kattomisen dvdllä ja käänsin kanavaa tvn puolelle, tää tuli tv vitoselta... :D nauratti vähän. Kristen Dunst on ihana ja tää oli hyvin tehty. Mietin koko leffan ajan, että kuka hitto to Louis XVIn näyttelijä on, kunnes tajusin, että sama näyttelijä on Scott Pilgrimin se "pääpahis" :D

~ Minni ~ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti