tiistai 26. maaliskuuta 2013

I'm from the Church of the Potential Father


Arttu and Henri from Minni Välipakka on Vimeo.
Artusta ja Henkasta oli niin paljon kivaa materiaalia, että tein ihan kokonaan erillisen videon Vimeoon. Osuu meinaan aika ihanasti toi luonnonvalo tohon siniseen tapettiin, aah! Enkä oo muuten muokannu värejä yhtään, mun mielestä ne näytti niin hyviltä, etten halunnu polttaa puhki tota videota jollain kontrasteilla yms.

I am absolutely contented with this video! I love the colors and the natural light which shimmers behind the curtains. And the music, I heard it first from the radio and fell in love with it instantly, so I wanted to use it in this video. My Canon 5D mark III hasn't still arrived and I am afraid I can't use it on Friday's filmshooting, not even if it arrives day before that, because I have to get use to it first. I don't know why all of my orders are late, my dress from Nelly.com hasn't arrived even though I ordered it like almost two weeks ago...
 On muuten niin ihanaa, että kevät on taas täällä! Tai siis nyt on se kivakevät vaihe, kun lumi ei oo vielä sulannu, aurinko lämmittää ja päivät pitenee. Vois skipata kokonaan sen ällökevät vaiheen, kun kaikki on rumaa, tiet loskasia, tuulee koko ajan ja varsinkin jos on keskustassa tuulen mukana menee kaikki hiekka silmään ja YÄK!! Sissus.

I am having so much energy now when sun is shining almost everyday and the days are getting even longer and longer... But on the other hand, if you ask me, the summer could be here already. I don't know how to dress up in these days when it is kind of warm but kind of...cold. I just want to wear my high waisted shorts and cropped tops..!

Hui, kohta meen näkeen yhtä tyyppiä, joka oli mun kaa samalla ALA-asteen luokalla, siistiä!! Me suunnitellaan meidän luokan luokkakokousta, wou!! On niin outoa, että vaikka me kaikki tai ainakin suurin osa meistä asutaan Tampereella niin en oo nähny muita edes vilaukselta... Miten näin pienes kaupungissa se on oikein mahdollista??

~ Minni ~ 

2 kommenttia: