torstai 28. helmikuuta 2013

Every living creature on this earth dies alone

Fiiliksiä. Musta on tehty jo pari haastattelua koskien tota TAKE AWAY leffaa. Jännää. En olis kyllä ikinä voinu vuos sitten uskoa, että siitä tulee näinkin iso juttu. Ja musta tuntuu jotenkin siltä, että "voooi, voi, te ette oo nähny vielä mitään..." Hiveän paljon uusia ideoita päässä, jotka odottaa vaan toteuttamista! 
Lukuloma. En oikein osaa lukea yksin. En pysty keskittyyn ollenkaan, keksin koko ajan jotain muka "parempaa" tekemistä. Pitäis vielä jaksaa, kun lukion loppu alkaa jo häämöttää!! Pitäis vielä väsätä näytetyöt ja pistää haut opistoihin. iik hui apua tulevaisuus pelottaa, mutta ootan silti innoissani! En oikein silti osaa nähdä yhtään kauas nyt. En oo oikein missään hetkessä kiinni, vaan leijun. 
Toivottavasti teillä, joilla oli hiihtoloma, oli kiva loma! Mulla oli hauskaa, kun oon nyt neljä päivää pitänyt meidän taloa pystyssä täällä ja pitänyt meidän kolmelle kissalle seuraa. Tuntuu kyl välillä vähän höperöltä, ku juttelen niille ku ne ois jotain tenavia... haha! On ollut ihanaa olla välillä yksin ja puuhailla kaikkea, oon jopa uskaltanut vihdoin ja viimein ajaa autoa yksin, ohooh! Järkytyin kyllä suuresti, kun piti vaihtaa nelosvaihteelle ja vaihdoinkin vahingossa ykköselle, johan auto meinas räjähtää :---D hihii, mut nyt meen nukkumaan, öitä<3

~ Minni ~ 

p.s. TÄÄLTÄ voi ostaa lippuja Finn Hits 3 -näytökseen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti