keskiviikko 6. helmikuuta 2013

There's always a contest with an ex. It's called "who will die miserable."

Leikin peruukilla. Hahaha! Pian pitäis lähettää runovideosta kopio Tampere Film Festivaaleille. Mul on ollu ongelmia saada sitä DVDlle, koska minä tyhmänä sijoitin ton runon huonoihin paikkoihin videolle... Jos sen polttaa ihan normisti vaan DVDlle, se haukkaa puolet teksitstä ja se vasta pistää ärsyttämään. Nyt kuitenkin osasin jotenkin tosi hyvin kikkailla, että ne tekstit näkyy just ja just! Hahh!
Tein tacosalaattia. Nam! Ja totta kai tähän kuuluu myös viereen tequila...

Ainiin, mul oli pieni ongelma. Olin ostanu jo junaiput Hesaan, kun sain sisäpiirintietoa, että Uuden päivän kakkos koekuvaukset olis just sinä lauantaina, kun meen Helsinkiin. No, sain just spostia, etten päässy seuraavalle kierrokselle, JEEE, joten problem solved XXDDD Kato kaikesta pitää nähä se positiivinen puoli. Tai jotain. Mua ei yhtään oikeesti harmita, koska tuli toi filkkarijuttu, kaikkea ei voi saada :--)

Ja miks oon menossa Helsinkiin? Iha vaan hengaan. Kallista hengaamista... mutta kun en voi sille mitään että rakastan sitä kaupunkia yli kaiken. Aina on semmonen fiilis, ku olis kotonaan, kun siellä on. Ajattelin käydä tsekkaamassa Kiasman ja käymässä seitinohuilla haha :---D 

~ Minni ~ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti