maanantai 4. helmikuuta 2013

Oh, you think darkness is your ally, but you merely adopted the dark

No moi. Kävin lauantaina yo-talolla. Melkoiset tykkibileet, sanoisinko. Mutta onneksi mulla ja Jarkolla oli omaa kivaa, kun me pelattiin eka Jarkolla Sinkkuelämää juomapeliä ja yo-talolla Tumblr juomapeliä :---D hahaha naurattaa viäki!
Hennesiltä. Iha äly ihana!! Oon alkanu osteleen koruja, ihan outoo... Mut en tajuu miten noi ihana koru voi maksaakin alle kympin? 
Ginasta sormuksia. Ja ihme ja kumma, noi ei ollu liian isoja! Mul on iha äly kaposet sormet sekä ranteet eikä mikkään käsikorut pysy vaan valahtaa aina pois :--( nyt löytyi sormukset, ehkä mä vielä joskus löydän sellaisen rannekorun, joka ei tippuis...! Tai sit pitää alkaa lihoon eiku mitä
Naamamömmöjä. 
Ällölöllön huono kuva, mutta kiva paita, jee! Ihanan keväinen. Hennesiltä sekin.
 Ei tarvi käydä yhtä useesti kampaajalla, kun käyttää toffee värihoitoainetta!
Yritin olla terveellinen aamulla. Sitten sorruin päivällä cocikseen ja lasagneen :---D hubs

Ja nyt vähän Jussi-gaalasta:
Ensinnäkin, oonko ainoa ihminen maan päällä, jonka mielestä  Kohta 18 oli ihan äly huono leffa?? En vaan voinut käsittää miksi se sai muka parhaimman elokuvan Jussin aaaaäaäää?? Tosta aiheesta olis voinu vääntää vaik mimmosen upeen elokuvan ja mä olin ainakin tosi pettyny... Mitä te muut ootte mieltä?
          MUTTA! Eero Ritala ja Laura Birn, halleluja!! Olin niin iloinen, kun ne sai Jussit, ne on ihan mun suosikkeja! Jee kivaa. 

~ Minni ~

2 kommenttia:

  1. Et oo ainut! Ite en kans kyseisestä leffasta tykännyt yhtään :|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NONNI SITÄ VÄHÄN MÄÄKI!! Mua ärsytti, kun ne pojat oli liian samanlaisia keskenään, ainakin ne kaks, niil oli iha sama puheääni ja kaikkee. Sit sen yhden pojan äiti siinä leffassa, en muista nimee, kumminki ni se oli niin huono näytteleen, että itketti. Ja kun leffa loppu jäi vähä tyhjä olo, odotin koko ajan jotain hienoo tajunnanräjäyttävää loppu sceneä joka olis tiekkö tiivistäny sen leffan tarkoituksen mut joo...........................

      Poista