lauantai 2. helmikuuta 2013

That's right. The Evil Council are aliens. They're French.

En kertonut teille, ettei TAKE AWAY - tutkimus kuolemasta päässyt Tampereen filkkareiden kotimaiseen eikä kansainväliseen kilpailuun. Mitä siitä kertomaan, kun se oli hieman odotettavissa. Odotin koko torstaiaamun, että ohjelmisto julkistettaisiin, skrollasin ees taas ja yritin etsiä leffaani, mutta ei löytynyt. Ajattelin että no, vielä mä niille näytän.

Kunnes perjantaina tutkin spostin uudelleen ja mietin, josko edes Uudelta Päivältä olis tullu postia niistä koekuvauksista. Silmiin iski Tampereen filkkareiden ohjelmistokoordinaattorin nimi ja ajattelin, että siellä sanottais jotain "kiva ku lähetit videos, mutta...". Sydän kuitenkin pysähtyi, kun postissa lukikin jotain aivan muuta:

"Onneksi olkoon! Ilmoittamasi elokuva TAKE AWAY - TUTKIMUS KUOLEMASTA on valittu Tampereen Elokuvajuhlien Finn Hits -näytökseen." En millään meinannut uskoa. Tuijotin vain höhlänä viis minuuttia, kunnes aloin täristä ja kiljua! Ette voi kuvitellakaan kuinka hyvältä musta tuntuu! TAKE AWAY - tutkimus kuolemasta on nyt siis katsottavissa lauantaina 9.3.2013 kello 10:00 Tampereella!! Kivasti tolleen kirjotusten aikaan, mut ei voi mitään, kaikki siis katsomaan, abua!!
 Vietettiin Matin kaa vähä niinku vuosipäivä part kakkosta, koska viime viikonloppuna ei ehtiny juhlistaan, kun Matti oli töissä. Käytiin Coussiccassa syömässä ja totta kai me otettiin listan kalleimmat annokset, hahahaha!! 
 Oltiin Matin kaa vähä hölmöi. Tarjoilija ehdotteli viinilistaa ja me tilattiin pepsit, lol. Ei me sentään ihan niin hienoja olla eiku mitä. 200g pihvi painaa vieläkin vatsassa, vaikka syötiin 24 tuntii sitten, öö... 
 Ja mikäs sen parempi bailupaikka kuin se, missä me Matin kaa tavattiin. Oli hassun hauska ilta, ennen Rodeota oltiin Matin kaverilla ja katteltiin Kung Pow :---D naurettiin ihan vedet silmissä, ei tsiisus. Mutta tänään jatkuu biletys, tai siis ensin käyn sairaalalla kuvaamassa Annia mun näytetyötä varten ja sitten päivällä suunnitellaan Artun kanssa kevään lyhytelokuvaa (oooo!) ja illalla olisi tarkoituksena suunnata joko Rumaan tai yo-talolle, jou!

~ Minni ~

1 kommentti: