sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Pilvilinna

Olipas mukaisa viikonloppu. Perjantaina tuli käytyä taas Uuden päivän studiolla, olin kyl tosi huono :--D Tai kun yhdessä otossa horjahdin vähän, kun istuin kaiuttimelle, koska en ollu syöny melkein koko päivänä mitään... Sen jälkeen mentiin Millan kanssa meille ja pidettiin kiva tyttöjen ilta, tehtiin ruokaa, plärättiin blogeja, mietittiin vähän erilaisia asukokonaisuuksia, kokeiltiin meikkejä ja lopuks maisteltiin juustoja ja viinejä<3 Iiiihanaa kerrassaan. Sitten lauantaista onkin kuvia:
 Kävin äidin kanssa kymmeneltä kirjastossa. Oli ihanaa herätä aikaisin, tuntu ku koko päivä olis vaan jatkunu loputtomiin, kun oli ehtiny tehdä kaikkea. Etsin kirjastosta käsiini Zacharias Topeliuksen Pilvilinna sadun, koska kuulin siitä pätkän "Getsemane" näytelmässä, jonka katsoin viime torstaina. Se satu on niin kaunis, etten kestä! 
Sitten kävin Lukulaarissa laajentamassa vähän leffakokoelmaani. Käteen tarttui Eyes Wide Shut, Into The Wild ja Espoon viimeinen neitsyt :---D ton vikan leffan näin telkkarista ja mun mielestä se oli hassu hehehehe oli pakko ostaa, kun se makso vaan 1e. Sen jälkeen käytiin Millan kanssa ikkunaostoksilla, ^ ylhäällä olevassa kuvassa mun ja Millan märkä päiväuni...
 Illalla oli Tommin synttärit Kuubassa. Kävin Kuubassa viimeks ööööööööööö helmikuussa viimeks ja siel oli kyl kivaaaa. Drinkit 3,40e, kelpaa :----D Löysin äidin vaatekaapista sen 90-luvulla ostetun jättikokoisen-mustan-karvatakin ja sitä oli mukava pitää yllä, kun ulkona oli niin kylmä. Harmi ettei siitä oo kuvaa, mut tunsin itteni melkoiseksi leidiksi, kun oli punaista huulipunaa, korkkarit, karvatakki ja leopardihanskat, haha!

~ Minni ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti