torstai 22. marraskuuta 2012

It would be so nice if something would make sense for a change

Katja  pisti mulle tällaisen, jee! (rakastan näitä)
1. Each person tagged must post 10 things about themselves.
2. They must also answer the 10 questions the ' tagger ' has set for them.
3. They must create 10 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
4. They must then choose 10 bloggers with less than 300 followers and tag them in their post.
5. These lucky bloggers must then be told.
10 juttua minusta!

1. Mä teen kaikki asiat aina viime tinkaan. Aina. Se on raivostuttavaa, enkä ymmärrä mikä siinä nyt on ku se aloittaminen on niin hankalaa? Sitten puurtaa jotain juttua aamuyöhön asti ihan stressissä ja tekee kaiken iha huolimattomasti ku on kiire...
2. En muista koska olisin itkeny viimeks! Ihan hullua. Ennen itkin varmaan joka toinen päivä, mutta musta on tullu jotenkin paljon tasapainoisempi ja elän tällä hetkellä jotenkin ihanan rauhallista ja mutkatonta elämää ja vaikka on kokeita yms. niin nekään ei stressaa enää samalla tavalla ku ennen
3. Vaikka avaruus onkin yksi upeimmista asioista maailmassa, mä pelkään sitä jumalattomasti. Joskus nään painajaisia, että kirkkaalla taivaalla näkyy Saturnus. Kerran, kun olin lähdössä syysiltana ulos, näin tähdenlennon ja meinasin ihan oikeasti pyörtyä :--DD en tiiä mikä siinäki sitte o
4. Pyörin aivan liikaa netissä. Joskus saatan käyttää pari tuntia pelkästään siihen, että kattelen kämppiä Helsingistä. Lähinnä haaveilen vain, pyörin Asoksen, Top Shopin ja Nasty Galin sivuilla, vaikken ostaiskaan mitään. Haaveilu on välillä ihanaa, mutta joskus se voi viedä mukanaan, mikä ei ole kauhean tervettä.
5. Tykkään kattella piirrettyjä. Meil on varmaan kaikki Disney leffat VHSnä, mut niitä ei voi kattoo, ku VHS soitin hajos. Aattelin alkaa keräämään niitäkin sitten DVDlle, että voisin kattella niitä, ne on ihan parhautta! Vaikka ei DVD pysty ikinä korvaamaan sitä, kuinka VHS piti aina kelata alkuun ja kuinka se välillä rätisi ja ruudun päältä meni raitoja, mut sehän se parasta onkin!
6. Juon melkeinpä aina väkeviä baarissa. En ymmärrä sellasten sokerilitkujen päälle ollenkaan. Parhainta on rommicola ja tequila (huom, limen kanssa!). Jarkon kanssa me juodaan aina absinttia :--D
7. Jos joku kuolee ja kun oon hautajaisissa, tukahdutan kaikki mun tunteet. Mua pelottaa, että menetän kontrollin jos purskahdan itkuun, joten itku tulee myöhemmin ja välillä melko yllättävällä tavalla. Mun pappa kuoli viime kesänä ja kului varmaan kolme viikkoa ennen kuin aloin itkeä. Sekin tuli siitä, kun Sinkkuelämää jaksossa oli Mirandan äidin hautajaiset ja kun Samantha vihdoinkin pystyy sanomaan, että "otan osaa", ni sit kaikki tuli vaan ulos!
8. Joskus tykkään syödä ihan överiterveellisesti. Paastoan ehkä kolme päivää terveysruoilla, en liiku mitenkään erityisesti ja saatan laihtua kilon tai pari, oho!
9. Kun syksy tulee ja ulkona alkaa olla taas pimeää, tykkään kaikesta kotoisasta. Saan hirveitä kiksejä mun pinkeistä jouluvaloista ja tykkään sytytellä kynttilöitä, pistää villasukat jalkaan ja ryömiä peiton alle.
10. Vielä äskeiseen liittyen, vihaan kylmää, vaikka tykkäänkin talvesta (tiettyyn rajaan asti). Mulla on varmaan tuntohermoissa jotain häikkää, kun pistän suihkun aina kuumimmalle, puhaltimen päälle, kun laitan meikkejä ja oon meidän lämpöpeiton suurkuluttaja. Hyrr.
  10 kysymystä Katjalta

1. Mikä uni on ollut elämäs aikana kaikkein mieleenpainuvin?
En tiedä kaikista, mutta nyt on ihan pakko kertoa uni, jonka näin pari yötä sitten!! Iha ku jostain leffasta. Mä seisoin bussipysäkillä ja yhtäkkiä joku mies työnsi mua selästä muiden ihmisten joukkoon Tampere-talon eteen. Kuului hälytyssireenit ja taivaalta kuului "eight...seven...six.." ja sitten yhtäkkiä jostain tajusin, että "ainii! ne terroristit, apua!" kun matala miehen ääni jatkoi "three...two...one" tuli semmonen niin jäätävä hiljaisuus ja se tunne mahassa, kun tietää, että kohta tapahtuu jotain. Taivaalle singahtaa ilotulitusmainen raketti, joka ensin hiipuu mutta räjähtää ihan saakelin kovaa. Sit vaan tajuaa, että "okei, tää oli meidän loppu ny sitte". Joka paikassa räjähteli ja sitten myöhemmin unessa löysin yhden terroristeista ja koitin estää sitä, mutta se juoksi mun perään (ja unessahan ei voi juosta karkuun...) ja sai mut kiinni ja aaa!! 
2. Jos Suomi räjähtäis maailmankartalta, niin mihin maahan muuttaisit?
XDD voi vid, en ees ehtiny näkeen tätä kysymystä, ku kerroin ton edellisen jutun XXDD no minne, öö, varmaan Unkariin tai Kreikkaan!
3. Merkitseekö raha sulle liikaa?
No ei ny liikaa sentään.
4. Mikä juuri nyt mättää?
Aikataulut välillä!!1 Ei muuta :--)
5. Mikä juuri nyt ilostuttaa eniten?
Kun sain uuden editointiohjelman, joka helpotti mun stressitasoa huomattavasti!! Ja Matti, kun meillä menee niin hyvin.
6. Miten rentoudut?
Teen itselleni ruokaa, katon salkkareita ja luen Cosmoa tai Costumea. Kyllä, kaikkia näitä samaan aikaan!
7. Kuinka suuri osa koulu/työ on elämässäsi?
Koulusta ajattelen silleen "no kunhan pääsen läpi" periaatteella. Oon ihan keskiverto oppilas kuitenkin, kyllä mä panostan aina välillä, kun siltä tuntuu ja varsinkin niihin aineisiin joista pidän. Lukio kuitenkin merkkaa sen verran, että sen avulla pääsen jatko-opiskelemaan haluamiini paikkoihin!
8. Paras ja tyhmin juttu jokaisessa vuodenajassa?
Kesä: 
- ei tarvi pukea niin paljoo vaatteita, kaikki on jotenkin helpompaa, eikä kesäiltoja voita mikään!
- ampiaiset ja jos on hellelukemat niin mun huone tulee niin kuumaks, etten voi oikeesti nukkua
Syksy:
- no se on kaikista parhain, sillon on sopivan lämmintä, kaikki on uutta ja ihanaa ja Suomi on silloin kauneimmillaan
- ainoo juttu on kaamosmasennus, jonka joskus voitan, mut joskus se on ihan ylivoimainen
Talvi:
- kun on -20 astetta pakkasta ja ite on sisällä glögin ja takkatulen ääressä<3
- sen pituus. vois olla paljon lyhyempikin...
Kevät:
- ........
- paskin vuoden aika ikinä, sillon on loskaa, kaikki on rumaa, masentaa, ahdistaa, tuulee, aa!!!1
9. Uskallatko kertoa: mikä hävetti viimeksi?
Että kirjoitin bilsan kokeeseen sappirakon sijaan virtsarakko.......................
10. Mitä teit eilen tähän aikaan?
 NUKUIN ja keräsin voimia bilsan kokeeseen huaa.

Mun 10 kysymystä:
1. Oletko sosiaalinen vai ujo?
2. Minkälaiset ovat sinun aamurituaalisi?
3. Mitä harrastusta haluaisit alkaa harrastaa?
4. Minkälainen olet humalassa?
5. Onko sinun vaikeata tehdä päätöksiä?
6. Jos olisit huume, mitkä olisivat sinun vaikutuksesi elimistöön?
7. Missä asioissa olet pikkutarkka?
8. Onko sinun joskus vaikea olla oma itsesi?
9. Suurin haaveesi tällä hetkellä?
10. Salainen tapa, mitä teet kun kukaan ei nää?

p.s. huomenna on teoriakoe, abua!!1
~ Minni ~   

1 kommentti:

  1. Örr käy tsekkaamassa! http://foolishhthoughts.blogspot.fi/2012/11/now-im-fighting-this-war-since-day-of.html

    VastaaPoista