sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Pokémon aren't meant to fight; Not like this. It's useless. What can come out of it?

Dayumm girrrlll, Tarina on kyllä ihkuin muija ikinä<3 
     Oli ehkäpä randomein lauantai i-ki-nä. Niin random porukkaa ties mistä, huhhuh. Sain ainakin hyvät naurut! 
     Nyt yritän puskee esseetä ja haikutehtävää, puuh. Mutta jeeee, ensi lauantaina kuvaukset Nokialla Tehdas108ssa!! Kuvaan Birdflylle muotivideota, oon niin innoissani (öh, niin kuin kaikista projekteistani yleensäkin...)! Haluaisin vain piirtää, maalaa, laulaa ja tehdä videoita koko ajan, aikaimoinen flow päällä!
Ja öö joo, oon alkanu piirteleen Pokémoneja, tavoitteena piirtää ne alkuperäiset 150 ja vähän päälle. Inspiroiduin kun katottiin Matin kanssa semmosta Pokémon animee, joka perystyy gameboyn pokemon reddiin. Siin oli vaan neljä jaksoa, mut tykkäsin jostain syystä kovasti, ihanan nostalginen kun siinä oli kaikki ne pelin ihanat musat ja niin edelleen<3 
     Käytiin tänään Matin kanssa meidän lähiMakuunissa ja oli se jotenkin surullinen näky. Ennen tiskin takana näkyi helvetisti hyllyjä, täynnä leffoja ja niin ahtaita välejä, että aina kun se myyjä haki leffaa, se siellä yritti puikkelehtia hyllyjen välissä, mutta NYT oli jäljellä enää pari hyllyä ja nyt jopa näin taukotilan ja vessan.... Niiiin vastustan tätä, että kaikki Makuunit häipyy, kun ite oon aina käyny usein ja varsinkin kun Makuunin karkit on ihan parhaita. Ainoo plussapuoli tässä on se, että Makuunista saa nyt ostettua halvalla hyvii indieleffoi, mut niin... Yritän ainakin nauttia tästä vielä niin kauan kuin voin! 

~ Minni ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti