torstai 19. syyskuuta 2013

The only person standing in your way is you

Kun olo on kummallinen, puran sen tuonne. Okei, kyllä mä tännekin vielä puran, älkää huolehtiko. STRANGE DAYS HAVE TRACKED US DOWN -blogin linkki löytyy tästä!
Illat pimenee nopeammin ja alkaa olla vilu. Oon huomannu, että mun kaikki vaatteet on nykyään mustia, vaikka alle kuukausi sitten koin valtavaa pahoinvointia mustasta. Villapaidatkaan ei enää tunnu niin ällöttävältä päällä! 
          Sain vähän aika sitten kuulla, että yksi ammattikuvaaja oli kehunut hurjasti mun Take Away -videota. Tuntui kivalta. Tää on varmaan hyvin monella videoiden ja ylipäänsä taiteiden tekijöillä yleistä, että oma luomus ei hetken päästä aiheuta itsessään enää mitään tunteita. Siksi onkin kiva kuulla muiden mielipiteitä omista jutuista, kun itse on tullut sokeaksi niille. Esim. mun kuvisopettaja kertoi, kun oli nähnyt mun portfoliovideon, että yks videopätkä siinä tulee sen mielestä väärään kohtaan, että sen pitäis olla siinä kohtaa, missä musiikki on kaikista dramaattisimmillaan, koska se kuulemma hätkähdyttää ja aiheuttaa niin suuria tunteita, että voimakkaammalla musiikilla se ei tulis niin puskista. Se oli mun mielestä just mielenkiintoista kuulla, koska se ei aiheuttanu mussa minkäänlaisia tunteita, ajattelin vain, että "no pistetään toi vaikka tohon". Oon myös pannut merkille, kuinka erilaisia tulkintoja mun videoista tehdään. Tosi moni alkaa kehitellä mielessään ihan omaa tarinaansa, sitten kun joku sen mulle kertoo oon ihan et "aijaa, en olis ikinä osannu kuvitellakaan, että se vois noin mennä!" Joku kerran ajatteli, kun mun videossa toistui useaan otteeseen punainen väri, että sekin olis jokin juttu, jonka olisin tarkoituksella tehnyt. Vaikken sitä ajatellutkaan, mun mielestä oli siistii, että joku keksi sieltä tollasen "punaisen langan", joka sitoo ja yhdistää mun videopätkät kokonaisuudeks. Ai että! 
          Pakko nyt hypettää, että oon niin sairaan iloinen! Kuin koko elämä olis yhtä sellaista flow-kokemusta! En tiedä miten päin olisin kun tää on niin uutta mulle, tällänen perustyytyväisyys. Ihanaa<3

~ Minni ~ 
p.s. kun kirjotin tätä huomasin samalla, että yks ihminen Vimeossa, jonka videoita oon kattellut ja ihastellut jo kauan, alko seurata MUA Vimeossa?? MUA?? Hui apua, tollanen himoammattilainen ja kaikkee, siistiä!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti