Testi1

maanantai 19. tammikuuta 2015

Wanna hold my dick when I piss, too?

Hihihih, testailin mun joululahjaks saamaa objektiivia, nimittäin Canon EF 50mm f/1.4 ! Rakkaat lapset, kannattaa oikeesti panostaa siihen objektiiviin, en ymmärrä mitä järkeä on ostaa semmonen "no ihan ok", kun vois saman tien säästää rahaa sen verran, että saa sen huomattavasti paremman objektiivin. Esim. mulla on nyt siis 1.4, eikä 1.8. Niillä on huikea ero, ihan totta! 1.8. on semmonen lelu verrattuna tähän mun omaan. Sitten on tietty vielä 1.2. mutta se menee jo niin ammattitouhuks! Tää on superjees<3 Tässä pieni hassu video, jonka kuvasin lol:
 

Nää linssit muuten jostain syystä kerää hirveesti katseita, kun olin keskustassa. En kyllä ihan ymmärrä miksi :D Ehkä ihmiset luulee, että oon aineissa tai jotain, kun pupillit on niin laajat, emmää tiiä??

~ Minni ~
p.s. olin bussissa ja tapasin yhden tyypin, joka on meidän koulussa musapuolella. Saan tehdä yhtä uutta projektia varten musavideon, jihuu! Sponttaanius on parasta.

1 kommentti:

  1. NJ casino, tax rate, no wagering requirement
    태백 출장마사지 nj-casin › j-casin › j-casin › j-casin › j-casin › j-casin 의왕 출장샵전라남도 출장마사지 j-casin › j-casin › j-casin › j-casin 제주도 출장마사지 › j-casin 충주 출장안마 › j-casin › j-casin

    VastaaPoista