torstai 29. tammikuuta 2015

I feel like I can be anything with you

Oon taas punapää, hups! Se oli vahinko. Moni on sanonu, että mulle sopii paremmin se semmonen karamellinvärinen tukka, mut emmää tiiiä, on tää aika sexy, eikö?
Tiistaina kävin pitkästä aikaa Helsingissä, ah <3 Kävin vähän shoppailemassa, mutta tärkeimpiä asioita mitä tein, oli palaveri Tiina Raevaaran kanssa sekä ensimmäinen käynti Doc Point festareilla!
Aion tehdä siis ekan kirjatrailerin Tiinan uutta kirjaa Yö ei saa tulla varten. 
 Tää kuva on liian hyvä, haha. Mulla on meneillään muuten laskiaispullien testaaminen. Sanon sitä testaamiseksi, etten jää kiinni siitä, että oikeesti vaann tykkään niin helvetin paljon laskiaispullista, varsinkin mantelimassalla. Voisin syödä niitä ympäri vuoden. Kirjatraileri ilmestyy tässä kevään aikana, tässä infoa kirjasta Paasilinnan sivuilla: http://paasilinna.fi/kirjat/yo-ei-saa-tulla/
Tosiaan, oli mun eka kerta Docpointeilla. Käytiin mutsin kaa kattoon My Love Awaits Me by the Sea ja tarkoituksena ois tänä lauantaina käydä kattoon kolme leffaa lisää! Oon muutenkin nyt viime aikoina tykänny kattella dokkareita, Netflixissä on ihan älyhyviä, viimeisin jonka sieltä katoin on Born into Brothels: Calcutta's Red Light Kid (2004).
 Mulla ja Matilla on vuosipäivä. Kolme vuotta yhdessä. Parasta meidän suhteessa on se, että ollaan molemmat 100% itsejämme. Molemmat hyväksyy sen, että ollaan yhdessä oikeastaan tosi erilaisia, me ei kuunnella ollenkaan samanlaista musiikkia tai katota samoja leffoja, mutta sillä ei oo mitään merkitystä, jos kummatkin viihtyy toisen seurassa tekemättä mitään erityistä. Oleminen on kaikista ihaninta ja rakastan niitä hetkiä, kun maataan sängyssä ja vaan jutellaan aamuyöhön asti milloin mistäkin. Pari yötä taaksepäin meillä oli oikein ihanat nostalgiakeskustelut ysikyt luvusta, kuinka molemmilla oli Gameboyt, kuinka ostettiin kioskilta viidellä markalla karkkipussi ja kuinka hyviä lastenohjelmat siihen aikaan olikaan, tuhat kertaa parempia kuin nää nykyset kökköanimaatiot. Matti on vaan niin <3
 Pari kuvaa projektista, jota oon tässä pikkuhiljaa alotellu. Kuvaaminen on liian ihanaa. Moni meidän koulussa pitää leffojen tekemistä harrastuksena, mutta mulle tää ja taide ylipäätään on vaan oikeastaanp pakollista, ilman tätä en voisi elää. Linkki testivideoon (tää ei nyt jostain syystä halua upottaa tota, yhyy):
 HUOMENNA (30.1.) julkaistaan Sisalin Hei poika -musavideo!!!! Tätä projektia oli niiiiiin kiva tehdä<3 en malta odottaa palautetta!

~ Minni ~ 

1 kommentti:

  1. jätkä Kaveri kuvissa ? fantasiat loppu tähän - bye

    VastaaPoista