keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

ANTEEKS<3
OUMAIGAAD. Mistä mä edes aloittaisin?? XXDD tykkäätteks teki tosta "Helsinki Day 1"?? :---DDDd
Varmaan yksi syy siihen, miksen päivittänytkään blogia valintakurssilla oli se, että mulla oli siellä kyl aika kädet täynnä hommia. Aina kun pääsin kämpille takas, olin niin väsynyt, että menin suoraan vaan sänkyyn. MUTTA! Mä niin nautin siitä. Tehtäviä oli kolme, 1. katso ympärillesi, 2. muutos ja 3. aistimisesta. Tein kaks videota, valokuvan ja piirustuksen. Keksin kyl heti mitä noista aiheista tekisin, oli onneks aika inhimilliset tehtävät. Jotenkin kuvittelin, kun katsoin viikon säätiedotusta, että pärjäisin kesävaatteilla kevyesti. Vaan eihän se niin mennytkään! Tein kolmostehtävän piirustusta Suvilahdessa Puhdistamo-rakennuksen alakerrassa, joka oli tavallaan sellanen "autotalli". Siellä sitten kylmällä kivilattialla aivan oudoissa asennoissa raapustin mun piirustusta joka päivä aamu ysistä viiteen! En ikinä jaksanu lähtee lounaalle (yksin on vähä mälsää...), joten elin päivät aina aamupalan ja kahvin voimin! Kun palasin kämpille, keitin riisiä, otin kolmiolääkkeitä ja painuin nukkumaan :---D haha, aika hauskaa kun tälleen jälkeen päin ajattelee. Eikä mua sinänsä haitannut yhtään. Kylmyys kyllä harmitti, mulla ei siis ollu villapaidan villapaitaakaan mukana ja jos olisin halunnu sellasen ostaa, ainoot liikkeet, jotka myy villapaitoja toukokuussa on varmaan Monki ja Weekday ja siellähän ne maksaa sitten jonkun 40e... Ostin kuitenkin tolla viikolla takin itselleni, koska satoi ja sen takin huppu pelasti mut monena päivänä! Oon varmaan ihan outo, kun tykkäsin niin paljon olla Helsingissä, sehän oli kuin lomaa mulle! Metro. Mä niin rakastan sitä!! Ja yllä oleva video on siis yks niistä videoista, joita tein siellä. Oon siihen itse ihan huipputyytyväinen!  
 Kun tulin kotiin olikin mun aika järkätä mun lakkiaisjuhlia! Mulla oli ehkä maailman ihanimmat juhlat ikinä! Kaikki suju niin hyvin, ei yhtään ylimäärästä draamaa tai mitään :D niinku että meidän tilaama kakku olis pudotettu maahan juuri ennen kotiovea, että ruoka olis palanu pohjaan tai että trombi olis iskeny meidän pihaan. Ruoka oli ihanaa (kiitti mutsi!!), seura sitäkin mukavempaa ja heh, kyl pidin mun lahjoistakin tosi paljon. Sain mm. cupsolo-kahvinkeittimen, faber-castellin 120:n puukynän paketin ja vesipiipun (PINKIN!!).
Vaihdoin kesken kaiken mekkoa, haha! 

Ja mun lempparipojat toi mulle shamppanjaa, ruusun, nakukirjan ja jättisuuren kortin<3 Juhlissa näytin myös mun demo-reel leffan, jonka lähetin muuten tonne Minun elokuvanitapahtumaan! En mee ite paikan päälle, mut saan siitä kirjallisen palautteen kuitenkin, mikä on tosi tärkeätä. 
Juhlien jälkeen jännitin valintakurssin tuloksia. Yritin keksiä ittelleni mahdollisimman paljon tekemistä, etten olis ajatellu liikaa ja nukkunu jännityksen takia huonosti. Kävin Pajutilalla, missä me käydään aina mutsin ja siskon kanssa heti kesäloman alussa. Tänä vuonna olikin ensimmäinen kerta, kun MÄ ajoin paikan päälle!
 Tällä kertaa mukaan ei tarttunu kuin kirsikka vartalosaippua! Mut se on ihana<3 
Keskiviikko tulikin hyvin pian. Oli jotenkin kamalaa miettiä, että yhtenä päivänä joko jatkaisin elämääni normaaliin tapaan tai se muuttuisi täysin. Tulokset tuli nettiin. Ei siellä mun nimeäni ollut. Harmitti tietty vähän, mutta surin korkeintaan tunnin! Kaikista upeinta oli se, että ne jotka ei päässy, sai palautteen sitä seuraavana maanantaina ja mulle sanottiin, että olin vain niin kamalan nuori vielä, että ens vuonna uudestaan sitten! Tänä vuonna keskityn pelkästään taiteen luomiseen, eikä pelkästään videoiden, vaan ajattelin myös piirtää, valokuvata, käsikirjoittaa.... Mun ja Artun lyhäri on yhtä kohtausta vaille valmis ja sen kuvaukset alkaakin jo ens kuussa, ooh! Vietän kivan kesäloman ja sitten alankin etsimään töitä :--) eli ei maailma tähän kaadu, eikä Kuvataideakatemia musta niin vaan pääse eroon ;)
Torstaina käytiin kuitenkin mutsin ja siskon kaa Helsingissä, koska näytetyöt ja kurssityöt piti hakea pois. Käytiin Taidehallissa kattoon Steve McCurryn näyttelyä ja sit Kaapelitehtaalla valokuvanäyttelyä. Pitkästä aikaa tuli semmonen aivopieru, ettei tosikaan :-------DDDd ja oli niiin ihana ilma oikeesti!! Mentiin eka metrolla Ruoholahteen, mutta päätettiinkin kävellä sieltä keskustaan. Helsinki on niin kaunis. Voih. Oon outo...! Tajuaakohan helsinkiläiset itsekään kuinka kauniissa kaupungissa ne oikein asustaa? Tulee hirvee depis aina kun pitää tänne Tampereelle tulla. Onhan täälläkin hyvät puolensa, mutta enemmän mä niitä huonoja puolia keksin!

MUTTA! Siinä oli pienehkö tiivistelmä siitä, mitä mä olen oikein puuhaillut viime aikoina. Vaikken opiskelupaikkaa saanutkaan, on tässä kesäkuun alussa ehtinyt tapahtua vaikka mitä ihanaa. Saan auttaa montaa kaveria muutossa ja oon käyny äidin kanssa taidenäyttelyissä ja runotapahtumissa, mikä on ollut ihanaa. JA! Äidiltä tulee uusi kirja tammikuussa, oujee, eli saan tehdä lisää runovideoita :--) stay tuned!!

~ Minni ~ 

1 kommentti:

  1. Hei! Minkä ikäisenä siis hait, jos olit kerran hirveän nuori hakija? Pääsitkö uusilla yrittämillä, opiskeletko nyt kuvataideakatemiassa? Itse olen hakemassa kuvataideakatemiaan nyt 18-vuotiaana, niin ajattelin siksi kysellä. :)

    VastaaPoista