maanantai 24. kesäkuuta 2013

Roses, Bel Air, take me there

 No mutta hejsan! Käytiin Matin kanssa Hartwall-areenalla kattoon Lana Del Reytä<3 Urhoollisesti ajoin taas edes takaisin, huhhuh! Yritin olla niinq tosi uniikki ja laitoin mun hienon Parolakypärän päähän, ku kaikilla muilla oli ne seppeleet, kjähkjähkjäh!!
Eiks ookki hieno laatu? :DD No mutta, oli niiiiin ihanaa, olin huippu tyytyväinen meidän paikkoihin (tietty vähän katkera niille, jotka sai Lanan kanssa kuvan ja nimmarin...!!), siihen, että olin jaksanu ajaa ja että oltiin tajuttu syödä hyvin yms. kaikki oli siis täydellistä! Olin tosin hieman varautunu siihen, ettei Lana laulais niin kuin cdllä, mut olin tosi yllättyny kuinka HYVIN se laulo. Tuli kyllä taas semmonen pieni inspiraatiopiikki, ettei tosikaan :) Tuossa kämänen video :---D hahaa!
 Ja tuossa pari kuvaa juhannuksesta 8--) kiitos tytöt ja poijjaat, oli huibbuu!
KYLLÄ! Eiks oo söpö???? Mulla on viikko aikaa saada se taas kuriin, koskaaa...koskaaa...!! Lennetään Matin kanssa Tukholmaan, jipppiiiiiii!!!! En oo IKINÄ käyny Ruotsissa, voitteko kuvitella?? Melkein jokaikisen saaren oon käyny kattoon Kreikassa, mutta en naapurimaissa oo viä käyny :D Oivoi, taidan ostaa urban outfitterssit ja topshopit tyhjiks...!  Mut jou, nyt lähden ajaan Kristiinankaupunkiin tsekkaan et miltähän siä päin näyttää :) moij!

~ Minni~ 

1 kommentti: