maanantai 8. huhtikuuta 2013

It was hot, the wax was melting off the trees

Avaudun! Koska voin.
Yksi huono puoli tässä luomistyössä on epävakaa persoonallisuuteni. Tällä hetkellä tuntuu siltä, kuin millään mitä teen ei olisi merkitystä. Ihan kuin leijuisi vain jossain tyhjyydessä... Tai siis, mitä järkeä on luoda jotain, jos ei ole ihmisiä ympärillä sitä juhlistamassa?
 On kamalan yksinäinen olo. Välillä tuntuu siltä, ettei kukaan ymmärrä. Minusta tuntuu siltä, etten ole tarpeeksi hyvä tai ettei minulla yksinkertaisesti ole kykyjä tai älyä luoda mitään, ettei minusta koskaan tule mitään, koska olen tyhmä tai jotain. Tiedän, että tää on taas väliaikaista, tällänen kuuluu välillä mun elämään, mutta nyt jotenkin kaikki tuntuu niin kamalan epämääräiseltä ja epävarmalta, pääseekö sitä opiskelemaan ja mitä tapahtuu jos ei pääsekään ja miten täällä pitäisi sitten elää, kun ei ole töissä eikä ole enää opiskelija. Pelottaa.
 Vaikka kuinka nyt tuntuukin hyvin masentavalta ja harmaalta, yritän ajatella positiivisesti - pohjallahan yleensä luovuus kukkii. Pitää käyttää tätä tilannetta hyväkseen, mutta voin kertoa, että helppoa se ei tule olemaan. Kameran toimitus on viivästynyt noiden pyhien takia, enkä tiennyt tätä ennen kuin vasta tänään, joten pari viikkoa on elänyt täydessä tietämättömyydessä. Tänään tuli kuitenkin spostiin viesti, että kamera on tällä hetkellä Helsingissä ja pitäisi tulla, hmm, kuinkahan uskaltaisin luvata, ehkäpä keskiviikkoon mennessä!! Sitten voi taas jatkaa tota mun projektia, mutta suurin vaikeus on taas se, etten saa ihmisiä osallistumaan tähän. En uskalla pyytää, en kehtaa. "Hei sinä random kadulla, emme ole tavanneet ennen, mutta haluaisitko olla mun videossa alasti?" Argh. Toivottakaa mulle onnea, sitä mä tarvitsen!!! Oon huomannu kävijämääristä, että tätä blogia lukee nykyään enemmän kuin esim. syksyllä. Ette tiedäkään kuinka onnelliseksi mä tulen, kun ootte kommentoinu jotain, se merkitsee hirveästi, kritiikki on myös tervetullutta, että osaan tehdä paremmin jatkossa :--)

~ Minni ~

5 kommenttia:

 1. Voin tulla sun malliks jos nyt pääsen lauantaina sinnepäin. :)

  VastaaPoista
 2. Pistä jotain ilmoituksia johonkin kouluille yms missä kerrot et haet malleja :) ne jotka haluu mukaan ottaa kyllä yhteyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooh mutku onkelma on siinä, että tarvitsisin myös aikuisia :--( öömömömömömö

   Poista
 3. Tuttua, samalla tavalla mun elämä menee. Toisinaa tuntuu että kaikki menee nappiin, toisinaa tuntuu ettei ketää kiinnosta enkä osaa mitään. Niinku sanoit se vaan kuuluu siihen luovaan työhön, ja vaikket nyt saisikaan vielä opiskelupaikkaa (uskon kyllä että saat), niin älä lannistu vaan yritä ens vuonna uudestaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara :--) ! Kaikki tuntuu vaan jotenkin kamalan lopulliselta. Sitten kun oon vanhempi nauran varmaan tälle kaikelle mun turhalle stressaamiselle!!

   Poista