perjantai 14. helmikuuta 2014

When I see something I like, I gotta have it

No hei. Kaikkea taas tapahtuu. En ole kirjoitellut, koska saatiin Matin kanssa kämppä Amurista ja ollaan siellä lähinnä nyt pari viikkoa siivoiltu, sisusteltu ja niin edelleen, yhdet tuparitkin ehdittiin jo pitää ja tänä lauantaina olisi seuraavat tulossa! Mutta, ei siinä vielä kaikki...
Nyt lauantaina (15.2.) on Elävän kirjallisuuden festivaalit, joilla näytetään klo 14:10 alkaen vanha kunnon Take away sekä aivan uunituore Kuolema on IN! Mukana myös J.K. Ihalaisen runovideoita! Sain myös juuri kuulla, että mut valittiin Tampereen elokuvajuhlille valokuvaajaks!!! En malta odottaa!! Kolmanneksi on eräs asia, jota en valitettavasti kuitenkaan vielä tässä vaiheessa voi paljastaa. Se liittyy Kuolema on IN! -runovideoon ja, no... se on suuren suuri asia. Niin suuri, että mietin sitä koko ajan ja tahtoisin kiivetä katolle julistamaan sitä koko maailmalle, mutta pidän vielä pääni. Kuulette kyllä, kun sen aika on.

Mun ja Matin yhteiselämä on juuri sellaista, kuin kuvittelin sen olevan. Olen niin iloinen, kun vihdoin voin herätä joka ikinen aamu Matin kainalosta<3 tosin meidän meno on kyllä niin siirappista etten halua avautua siitä sen enempää XD Matin takia mun sisäinen pieni animemangatyttö on herännyt taas henkiin, kun ollaan katsottu Toradoraa ja muita animesarjoja... Se on kumma juttu, kun mulle tulee aina välillä semmonen vaihe että tekis mieli meikata ittensä Gyaruks ja piirtää mangaa :---DDD ää. 

On ollut ihan älyttömän hektistä, kun oon hypännyt Helsingissä (taas) ja Messukylässä hoitamassa asioita. Tänään on siskon wanhat, huomenna festarit ja vielä tuparitkin! Huh. Toivottavasti pysyn vaihdissa mukana!

~ Minni ~ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti