maanantai 17. helmikuuta 2014

Today's weather is dreamy and will clear up after a sunny, sunny, sunny, sunny day!

Tuparit oli ihan mahtavat ! Sain paljon mausteita, mitä pyysinkin tuomaan :--) helpompaa kokkailla nyt kotona, kun totuin Messukylässä heittämään ruokiin aina kymmentä eri maustetta... Kokeiltiin mun uutta GoPro kameraa, tällästä jälkeä se kuvaa:
Tietty haluaisin kokeilla vielä sellaisia vedenalla kuvattuja juttuja sun muuta. Kuvanlaatu on mielestäni ihan hyvä, ei mikään huippu, mut oon tavallaan viime aikoina "taantunu" esimerkiksi käyttämään pokkarikameraa, koska sillä saa jotenkin ihanan nostalgista kuvamatskua, jota ajattelin seuraavassa filmissä ehdottomasti käyttää! 
     Tämä viikko on taas kerran kiireinen. Huomenna menen Helsinkiin äidin kanssa ja jouduin perumaan keskiviikkoisen hammaslääkärin, koska mua pyydettiin juuri haastatteluun...Helsinkiin. Siitä lisää myöhemmin!
     Tulispa jo festarviikko, oon niin innoissani siitä! Oon sillä viikolla sitten ihan joka paikassa, eli watch out! Ainiin, EKF meni hyvin, oli muutenkin monimuotoista ja kiinnostavaa ohjelmaa tarjolla, itselle jäi tyytyväinen mieli. 

~ Minni ~   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti