maanantai 17. joulukuuta 2012

Elokuvajatkokoulutus, Vernissa

 ennen kuin hölötän elokuvajatkokoulutuksesta, niin tässä kuvia viime perjantailta, kun käytiin äidin kanssa tuhlailemassa Helsingissä :--)
lähdin siis yksin matkaan, koska äiti oli jo ite hesassa. kello taitaa olla tuossa vasta puoli kymmenen, vaikka juna lähtee 10:07. oon aina liian ajoissa!
 haha, perjantai-illan päätteeksi käytiin äidin kanssa la famigliassa juomassa mojitot, oli hitsin hyvää!
 osa ostoksista (jotkut saan avata vasta jouluna vaik tiedän jo mitä ne on :DD) noi kengät sain Zarasta ja päätin viidessä sekunnissa, et haluun ne... kokeilin jalkaan sillee nopeesti ja kiikutin ne jo jonossa olevalle äidille :---D  hubs. mut ihan mahtavat, en malta odottaa, et vähä kylmenee tuol pihal niin saan pistää noi! noi ei tykkää nimittäin loskasta.
Ted Bakerin kukkaro ;;___;; <3 en oo ikinä omistanu mitään noin kaunista!! ihan parhain synttärilahja ikinä!!
ELOKUVAJATKOKOULUTUS:
Lauantai
08:07 lähdettiin Matin kanssa junalla kohti Tikkurilaa ja Helsinkiä. Mul oli se koulutus Tikkurilan Vernissassa ja Matti päätti mennä kierteleen ympäri Helsingin keskustaa.
10:05-16:00 alkoi koulutus, sitä veti Teppo Airaksinen ja Jussi Rautaniemi. Ekaks tutustuttiin toisiimme ja katottiin Kulman pojat -elokuva, jonka jälkeen käytiin sitä kohtaus kohtaukselta läpi :--) meille kerrottiin kaikenlaista mielenkiintoista, esim. joitain virheitä mitä ei ite kyllä huomannut ja vähän minkälaisia kuvauspäivät oli ja mitä oli haastavinta tehdä. Ihan sairaan siistiä!
16:30 mentiin Matin kanssa kohti hotellia. Meille oli varattuna huone Radisson Blu Seasidesta :--) ai että, oli kyllä ihana hotelli, tosin hieman liian kauana, kun sää oli mikä oli... Olin raahannut mun matkalaukkua edestakaisin niin oli kiva vajota ekaks vähäks aikaa sängynpohjalle. Matti oli ostanut mulle synttärilahjaks ihanan kynsienhoitopakkauksen, lisää siitä myöhemmin!
18:00-22:00 käytiin Kannaksessa syömässä, omnom! Siellä ravintolassa ollessani tuntu niiiiiin hyvältä, ihan mieltsyn upea fiilis. Maha oli täynnä ja kaikki oli vaan niin ihanaa. Matin kanssa on niin mukavaa reissailla :--) katteltiin sitten loppuilta iha vaan telkkaria, ku oli niin raukea olo. Teeveestä tuli Nolot vartalot, mikäs sen parempaa viihdettä!
Sunnuntai
07:30 syötiin hotelliaamiainen. Mättäsin niin paljon naamaani kuin suinkin pystyin, koska tiesin, etten kuitenkaan ehtis ennen kuin kotona syömään seuraavan kerran... Ja pitihän sitä tankata, koska mulla oli edessä melki kahen kilsan kävely hotellilta rautikselle ison matkalaukun kanssa...
09:30 hyppäsin lähijunaan. Olin kamalan ylpeä ku osasin kulkea ilman apua :--D hehee voittajafiilis. Vaikkei toi oikeesti oo yhtään vaikeeta, päinvastoin, hirveen selkeetä! Ja pääsin pummillakin Tikkurilaan asti, kun kukaan ei tullu rahastaan mua...
10:00-16:00 käytiin vielä loput Kulman pojat -leffasta läpi ja sen jälkeen siirryttiin meidän omiin leffoihin. Mun leffasta vissiin tykättiin, emt. ainakin verrattiin taas Sofia Coppolaan, jee! Ja siinä kun kattelin muita leffoja mulle heräs semmonen fiilinki, et ei vitsi, nyt mä sen tajusin, nyt tiiän miten ens kerralla teen jonkun runovideon. Jotenkin tuli ihan hirveesti eväitä ittelleen siinä samalla ku keskusteltiin ja pohdittiin eri vaihtoehtoja kertoa tarinaa. Muilla kurssilaisilla oli kans huikeita videoita, voiku niitä vois kattoo uudelleen! 
16:30 juna oli pikkuisen myöhässä ja mun housut ja kengät oli ihan läpimärät, kun oli yhtäkkiä satanu paljon lunta. Matti odotteli mua junassa ja se oli ostanut mulle tikkarin XDD ää se on niin ihana. Tälleen yhteenvetona oli hirvittävän ihana reissu, enkä tod kadu sitä, etten pitänytkään synttäreitä vaan meninkin tuonne! Nyt tuntuu yhä enemmän ja enemmän siltä, että se Helsingin kuvataideakatemia yms. olis niiiiiiiiiiin mun juttu. Nyt sitten vaan odotellaan innolla, josko pääsisin edes valintakokeisiin! Haen kuvataideakatemian lisäks myös Teakkiin, hui!
 Kun Matti haahuili kaupungilla, se päätti ostaa mulle synttärilahjan, vaikka se oli ostanu mulle jo Lana Del Reyn levyn...! Tuo pakkaus siis sisältää kynsiviilan, tuossa keskellä olevan "sienen", jossa on eri sivuja, joilla hangataan kynttä tietyssä järjestyksessä. Sitten lisätään tota vasemmalla puolella olevaa voidetta ja voila, kynnestä tulee ihana sileä ja kiiltävä! Kokeilin sitä just, en pysty lopettaan näiden kynsien hiplailua, kun tuntuu niin kivalta XDD Sit vielä tossa on mukana oikealla puolella oleva käsi/vartalo voide, ihana myös sekin. Siin on jotain kuolleen meren mineraaleja, oo, kyllä mua nyt on hemmoteltu ihan piloille!

~ Minni ~

2 kommenttia: