maanantai 2. helmikuuta 2015

A T A C design Master collection 2015-2016


A T A C design from Mikaela Välipakka on Vimeo.
HUOM! Birdflyn nimi on kokemassa muutosprosessia, nettisivut toimii vielä Birdflyna, mutta uusi nimi tulee olemaan A T A C design! 
     Rakastan muotia. Mikä olisikaan sen parempaa kuin yhdistää siihen toinen takkauteni: videot. Voisin tehdä näitä vaikka joka päivä yötä päivää, enkä koskaan kyllästyisi. 
     Huippusiisti Marcus Tikkanen teki meille ihanan biisin, joka on muuten bändinsä Eeverestin kanssa Uuden Musiikin Kilpailussa tänä vuonna! Tästä pääset Everestin Facebook-sivuille ja tästä nettisivuille, käykää kattoon niiden upee musavideo :--) 
     Kuvauspaikkana toimi Nokialla sijaitseva Tehdas 108. Kävin siellä ensimmäistä kertaa viime vuonna katsomassa Backlight'14 Video Factory -näyttelyä ja ihastuin heti. Oon aina rakastanut vanhoja tehtaita ja mun suurimmista haaveista olis joskus päästä semmoseen ja rakentaa jonnekin nurkkaan oma ateljee... <3 Tehdas 108 on mielettömän upea paikka, jota on tekemässä joukko ihmisiä, jotka haluaa edistää kulttuurillista toimintaa. Tehdas 108 Facebook- ja nettisivut:

~ Minni ~ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti