tiistai 9. syyskuuta 2014

Mea Vulva, Mea Maxima Vulva!

Koulu ja syksy on alkanut hienosti :) on ollut paljon bileitä ja mahtavia uutisia tulee joka tuutista!
Kun Matti nautti Espanjan auringosta, asuin vanhempien luona sillä välin, koska tein samaan aikaan muuttoa Amurista Kalevaan. Mun onnekseni porukoilla oli justiinsa silloin hoidossa seitsemän ihanaa kissanpentua, jotka on Ninon (eka kuva) lapsenlapsia. Niistä kaksi jää meidän perheelle, Eros ja Cosmo. En tunnista ketkä ne noista on kun on niin huono kuva, mutta arvailen, että toi pentu, jolla on tassut ristissä saattais hyvinkin olla Eros! Aivan ihania kaikki, jos saisin päättää ottaisin joka ikisen<3
 


 
Ja jep, sain taas olla malleilemassa ihanalle Katariinalle ja Mikolle. Lisää on tulossa noista samoista bikineistä vielä myöhemmin :) oon ihan kikseissä tosta videosta, ei siis niinkään se, että siinä on minä vaan tykkään tosta lopputuloksesta niin paljon! Jännää olla välillä kameran edessä :)
Meidän piti hieman remontoida, ennen kuin päästiin muuttamaan kamoja sisälle. Olohuoneen seinissä oli reikiä, tahroja ja olkkarin ja keittiön välinen seinä halkeili! Tuo kuva on meidän työhuoneesta, seinä oli ennen punainen ja siinä oli hirvee Michael Jackson (miksi??!?!?) tarra!!!! Muutenkin koko kämppä oli täynnä tarroja, siis ihan oikeasti, jopa vessanpönttöön oli onnistuttu tunkeen joku fakin tarra. Tosin se me jätettiin, ihan vaan muistoksi kaikista niistä hirveistä tarroista... Kuvia koko kämpästä sitten myöhemmin :) <3 enää odotellaan olkkarin sohvaa ja ruokapöydän tuoleja!
Selailin Costumen synttärinumeroa, kunnes tuttu kuva ilmestyi!! Olin ihan ällikällä lyöty. Näin ensin tuon otsikon ja taisin oikeasti miettiä "vähänkö ois siistii, jos oma kuva pääsis Costumen synttärinumeroon..." ja mikä sieltä sitten löytyikään! Oon aika otettu. Muutenkin koulussa mulle hoetaan, että mulla on ihana tyyli. Vähänkö kivaa!! En mä sitä mitenkään erityisesti ajattele, mutta onhan se kiva kuulla!
Tässä meidän ihkuluokka<3 Ollaan 14eloCP. Joo. CPeitä ollaan. Käytetään tota apinataulun teemaa myös huomisissa Tursajaisissa, hahaa! Eli lakanat esille!
Osallistuin tähän kanssa. Mua on kiusattu ala-asteelta aina lukioon asti, mistä olen hyvinkin yllättynyt, siis, että lukioikäisetkin ovat vielä niin lapsellisia. Mua on aina syrjitty, mut on väärinymmärretty ja jätetty tahalleen ulkopuolelle. Mua on myös käytetty hyväks (lue: ei sekusaalisesti), usein luokkalaiset pyysi multa rahaa, koska ne tiesi, etten vois sanoa vastaan, eivätkä ikinä palauttaneet niitä mulle takaisin. Joskus sanoin luokkalaisille (kun oli välitunti), että "hei mennäänkö ulos?" ja sain vastaukseksi "mee vaan". Kaikista eniten mua naurattaa se, että kun laitoin ton kuvan tonne Faceen, mun yks kiusaajista kirjoitti "olin sulle aina niin kade ku oot kaunis ja lahjakas ja blääblääblää". Niin. Mukavaa, kun ei voi olla sellainen kuin on, heti jos on vähänkin nätimpi kuin perustallaaja niin heti yritetään talloo maahan. Surullisinta on myös se, että oon tajunnu vasta NYT, että kaikki ne kiusaajat on olleet vain ja ainoastaan kateellisia. Säälin heitä syvästi.

Ja yhtenä tylsänä iltapäivänä päätin laulaa Disney ja piirettylauluja. Laulaminen on mun suurin intohimo ja ehkä sellainen salaisuus, kun oon yksin kotona pidän sellaisia konsertteja, että huhhuh! En oo mitenkään hyvä laulaan, mutta en häpeä sanoa, että rakastan sitä yli kaiken.
Viime viikolla sähköpostiini tuli tällainen ilmoitus:
"Hi, I read the synopsis for The Body Never Lies in a programme for Tampere Film Festival. It sounds interesting and we would like to invite it for consideration for Fliqio, which is a curated subscription VOD platform on mobiles for quality short film. It works a lot like Spotify, Netflix or Pandora."
 
Iha magee juttu hei!! Ja vaikka ne mokas sen esittämisen siellä filkkareilla kuitenkin JOKU oli silti huomannut sen!!! Ihan mieletöntä. Eli kaikki kääntyy aina parhain päin :) Nyt vaan ootan innolla Minun elokuvani tapahtumaa ja etenkin uhkaavasti lähestyvää Berliinin matkaa, iiiiik !!!!
 
~ Minni ~

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka hienoja juttuja! Kiusaaminen on ihan kammottavaa, säälittävää, törkeää, epäinhimillistä ja useinhan se johtuukin tosiaan kateudesta. Se varmaan jättää jälkensä, vaikka kuinka yli pääsisi, mutta toisaalta siitä voi ammentaa omaan taiteeseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin näin. Niitä kokemuksia olen todellakin purkanut taiteeseeni ja videoihin!

      Poista